Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
- Dobrý obal na zboží
- Velmi špatně čitelný návod.
- zatím jsem zboží neměl čas vybalit a tak nemohu nic hodnotit. Na obrázku vypadá vše hezky tak uvidíme.
Rozbalila jsem a zjistila, že stavba bude náročná. Návod pouze v obrázcích, doufám, že se mi povede to dát dohromady. Protože už je říjen, pustím se do stavby na jaře, kdy už bude stálejší počasí. Rozhodně to nedám za pár hodin.
- kvalitní domeček
Za danou cenu jde o celkem dobrou volbu. Manuál je nepřehledný a zmatený, těžko se v něm orientuje, domek je vcelku slušný, má slabé plechy, dveře nejdou zrovna lehce, ale za tu cenu je to fajn, myslím, že splní svůj účel. Doba stavby byla 11 hodin ve dvou lidech.
- Cena, za tuhle cenu jsem koupil bezpečně nejlevněji takový domek v téhle velikosti.
- Byl to jeden z mála domků s 0,6mm plechem s povrchovou úpravou, vetšinou byly surové nebo tenší.
- materiálu je dost, přebytek šroubků, matek i minidílečků. Oceňujeme i bytelný zámek a plastové koncovky.
- Neskutečně komplikovaný co se týče konstrukce! Fakt otřes. O plánku ani nemluvím protože to je jedna velká tragédie. Už jsme teda s ženou něco postavili ale tohle nám dalo teda zabrat... Takže se obrňte trpělivostí a dejte si na to čas.
- Plánek je blbě čitelný, často nejde poznat jakou stranou je dílec šroubovaný.
- Označení dílců značil fakt expert, a to platí i pro plánek. Proč proboha tak složitě??!
- Proč máte proboha vzpěrné latě všechny půlené??? Balík je dost dlouhý a velký aby jste to dali jako jeden dílec, a bylo by aspoň polovina dílů! Tenhle systém konstrukce opravdu nechápeme.
- Je to tenounký plech tak nečekejte nějakou pevnost, dá hodně práce zpevnit strany které nevychází občas dobře na dírky k sešroubování.
Popis viz + a -
ale jinak je domek celkem pěkný. My jej použili na slepičky. Škoda jen te blbé konstrukce a hloupé varianty půlených dílců. Za tu cenu asi spokojenost. Ale ta montáž je fakt dílo...
- Na Alze férová konkurence schopna cena než na jiných eshopech
- Velký bytelný domek
- Na výběr z více barev (za příplatek)
- Příšerný nečeský nejasný návod k montáži
- Složitější montáž a instalace...
- Základna pro instalaci není ve výbavě a musí se dokupovat.
Reakce značky G21
děkujeme za podnět s návodem, určitě jej vylepšíme. Co se ale základny týká – k instalaci domku není žádná základna zapotřebí. Součástí balení je veškerý materiál, tedy stěny, střecha i konstrukční rám.
Každopádně věříme, že budete s domkem spokojený a že ochrání všechny vaše uložené věci.
Za značku G21 Radka Kazdová
- zatím vypadá dobře
- spousta dílů, nesmyslně dělených, obtížná manipulace
- ve třech lidech, normálně velmi šikovných, nám sestavení trvalo dva dny
- Hezký v katalogu, hezčí ve skutečnosti.
- Veškeré komponenty do sebe zapadají bez použití síly.
- Vyzkoušeno v dešti a úspěšně
- Velice názorný návod na sestavení. Koupil jsem již druhý po dvou letech, kvalita, zabalení na jedničku, všechno do sebe naprosto zapadá. Zvlášť důležité je domek stavět na rovném podkladu, to je základ.
Doporučuji
Opravdová pochvala.
Po dlouhé době produkt co nedostal ode mne nálepku "dodělej doma sám".¨
S pomocí manželky postaveno v klidu za dva dny.
Všechno opravdu dobře pasuje
Dobré materiály a je myšleno na vše do detailu.
Držáky na nářadí a poličky v ceně jistě potěší.
Na to, jak to vypadalo složitě, tak sestavení byla pohoda!
Všechno do sebe hezky zapadalo, nic nechybělo, zkrátka pohoda!
Domek vypadá velmi hezky a bytelně! Snad nám bude dlouho sloužit!
- Pěkný a kvalitní
spokojen 100%
- Dodrží co slibuje výrobce
- Vypadá skvěle
- Pokud jste na sestavbu sám, tak se ten domeček při bezvětří také dá (za necelé 4h ) sestavit.
- Balení by mohlo být pro manipulaci na dva kusy rozdělené
- jedinny co se toho da pouzit jsou ty steny pokud si udelate svoji pevnejsi kostrukci
V navodu je cas montaze 4 hodiny pro 4 lidi. Ano pokud jeden montuje a ostatni se snazi sundat dolu tu igelitovou folii z plechovych komponentu. Plechova zakladna i ostatni plechove dily, sila plechu dle suplery 0,5mm. Po smontovani se to skoro rozpada v ruce. Vruty k tomu dodane se v tomto slabem plechu protoci a strhnou ten zavit ktery si samorezem udelali. Strecha rozdelena zbytecne na 3 dily a mezi nimi kus spojovaciho plastu do ktereho se zasune cca 1cm toho dilu z komurkoveho plastu strechy ktery se sesroubuje dvema samoreznymi vruty. Po pokusu to prenest 2 lidmi se to utrhlo a rozpadlo. Dal uz nevim protoze tuto montaz jsem po 2 hodinach vzdal a brzy navstivim nemecky hobymarket abych si udelal svoji pevnou konstrukci na kterou pouziji pouze dvere, pokusim se strechu a ty plastove bocni dily, ktere budou v te konstrukci po nasroubovani drzet. Takze domek se opravdu vyplatil. Hlavne financne to rozhodne nema cenu za to davat to co za to chteji.
- Snadná montáž
- Lehkost
- Celkem dobře vypadá
- Po montáží rámu je o 10 cm menší jak délka tak šířka Je místo 301 cm na 238 cm tak má 291 cm a na šířku 227 cm.
- Dírky moc na sebe nesedí.
- Mělo to být s montáží od výrobce.
- jako dočasná bouda
- návod v češtině, dokonce i video návod
- každý díl je označen různým potiskem
- plechy slabé jako alobal, tušil jsem že síla 0,25 není mnoho. Věřil jsem ale v trapézové profilování, ale to nic nezachránilo
- dveře mají ohnuté rohy už v krabici
- každý lakovaný díl je sice chráněn fólií, ale po sundání se barva velmi snadno poškrábe
- díry často neseděli, ale je to tím, jak jsou díly slabé a zohýbané, pokroucené.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »