Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
- Veškerý materiál připraven jako stavebnice
- Vypadá hezky
- Dveře, panty a zámek jsou velice chatrné, obávám se, že dlouho nevydrží. A rozhodně by neodolaly pokusu o vykradení.
Jako stavba na zahradu, kam dát zahradní nábytek, věci k zahradě či nářadí, je to super řešení. Na uschování sekaček, motorovky atp. by to chtělo robustnější řešení dveří.
Malý domek, srozumitelný návod k sestavení, jen díly na střechu ne vždy přesně na sebe pasovaly.
Je super akorát by mohl být český návod
- Dobrá cena, špatná komunikace s dopravcem.
Slabé plechy, celkem ostré. Rukavice důležité. Některé (spodní) otvory nevystředěné, musel jsem převrtávat.
Holt za málo peněz menší kvalita. Potřeba dvou lidí.
- Poměr cena a velikost
- Dobrý navod
- Kotvení do země
Celková spokojenost
domek jsme si skládali sami, nedoléhají dveře k sobě, museli jsme improvizovat, nadzvednout vchod součástkou, kterou jsme museli zakoupit.
nedokážu ohodnotit, zda je to dodaným produktem, nebo našema rukama :)))
- hezká, pevný material
Nečekejte nějakou bytelnou stavbu.Na nějaké ty levnější věci ale stačí.Vypadá stejně jako na fotu a funguje jak má.Je stabilní.
Krásný malý domeček!
Nemám ještě postavený, ale podle obrázku vypadá dobře.
Ještě není postavené
- pěkný domek
- uvítali bychom podrobnější návod, jinak montáž cca 8 hodin ve 3 lidech
- Malé balení
- Prostorný
- Velké dveře
- Instalační návod je občas nejasný a detail není přesně uveden. Museli jsme nosníky střechy obracet.
- Mohl by být domek vyšší. Z důvodu nosníků je vevnitř výška tak 175cm
- Nízké vstupní dveře
- Instalace nejlépe, když je bezvětří
- Zahradní domek je kvalitně připravený, všechny plechy mají přesně připravené otvory. Kvalita lakování velmi dobrá. Spojovací díly a komponenty přesně označené samolepkami a sáčky označené. To je super.
- Nevím, zda to bylo dopravou nebo nedostatečným balením/výplní od výrobce, ale dveře mají pomačkané plechové výplně. Je škoda, že celý domek vypadá perfektně a zrovna dveře budou od začátku pomačkané. Sundávání smršťovací ochranné folie z lakovaných dílů byl očistec.
- Český manuál je vcelku přehledný, pouze jednou je v něm naprosto idiotský pokyn. Netuším co bylo v originálu, ale český význam je na straně 34 popsán takto: šroubové otvory loosely fix na ráji. A teď babo raď.
- Dveřní západky se mají přišroubovat stejnými šrouby používanými na vše ostatní. Tyto bohužel mají větší hlavu a západky s nimi nelze připevnit, rozmačkaly by tělesa západek. Jsou to odlitky z nějakého lehkého kovu.
Pokud přimhouříte oko a budete počítat s tím, že to není úplně dokonalé tak je to dobrý zahradní domek za přijatelnou cenu. Uvidím za pár let jak dobrá je antikorozní ochrana šroubů a plechů.
není to pro obyčejného člověka, který se nevyzná v montáži, domek přišel rozložený v jedné krabici a montáž ve dvou zručných trvala 6 hodin, neskutečně složité, neskutečné množství šroubků a matiček a výsledek, domek není nic moc na pohled, je z tenoučkého plechu, dveře trochu křivé, takové jako pro panenky, kdybych to montovala já, po dvaceti minutách bych produkt vrátila, prostě špatná volba z mé strany, příště bych určitě volila kvalitnější produkt, tenhle za námahu na sestavení nestoji
- lehká konstrukce
- obtížnější ukotvení této lehké konstrukce
- kvalitní zpracování
delší doma montáže
nejdřív to vypadalo že to bude chatrný když se smontoval tak výsledek je velice dobrý spokojenost veliká
- nízká průchozí výška
- levný
- pěkný na pohled
- doporučuji, ale s výhradami
- příliš tenký plech
- nekvalitní návod
Koupil jsem levný zahradní domek, a tak jsem ani nečekal nějaký zázrak. A taky se žádný nekonal. Hned po rozbalení byl první šok již z toho, že je vůbec možné něco postavit z materiálu jen nepatrně silnějšího než Alobal. Druhý šok následoval při pročítání návodu na sestavení. Na prohlížení mikroobrázků (nakreslených nejspíš nějakým prckem v mateřské škole) byla potřeba silná lupa a především velká dávka představivosti. Zcela chybělo například vyznačení umístění odtokových otvorů a dokonce i některých montážních otvorů. Naštěstí lze na Youtube nalézt kvalitní uživatelský videonávod, díky němuž jsem nakonec "chaloupku" sestavil. Závěrem: domek doporučuji jen těm, kteří mají pevné nervy a hodně času. Mimochodem ... alespoň jeden pozitivní poznatek ... ten nerezový plech se zdá být opravdu nerezavějící.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »