Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
produkt je kvalitní dobrý popis na montáž.
Moc nedoporučuji,hodně tenounký plíšek,ohýbal jsem ho v prstech,musel jsem si dát velký pozor abych ho nepoškodil ještě více,než byl,opravdu si nasadit rukavice,jak doporučují ale při malinkatých matičkách to s něma nejde,takže stejně se dořežete,ukrojil bych s tím i chleba.
Bohužel mi to přišlo i poškozené,dosti poškrábané.
Nyní byl velký vítr,je to třeba dobře ukotvit ale při dalších větrech se může skroutit,no,vypadá to jen na dvě sezóny,příliš moc drahé,obchodníci už nevědí,co by za šmejdy nechtěli.Již nikdy,pokud můžete,přidejte pár tisíc a kupte si pořádný zahradní domek.
dobré
Ok
Avenberg 3 x 2,4 m zelený SD-X0810-H170
Přidáno: 25. března 2024
(naposledy upraveno 25. března 2024)
Zakoupeno v Avenberg.cz
splňuje to co očekávám
Made in Israel, uvidíme jak dlouho vydrží na sluníčku?
Záruka 10let
+Domeček se nám líbí, ve dvou se dá bez problémů sestavit, i když to chvíli trvá.
- žádné
- Ok
- Detailní návod na sestavení, doporučuji držet se přesně návodu, práce pro 2 dospělé/cca 1 den. Nestavět za silnějšího větru.
- Vzhledově pěkný.
- Výborny
Tenký plechový přístřešek pro věci na zahradě, posuvné dveře, na výšku dostatečný, na manipulaci s dodaným balíkem chlapem taky zvládnutelný, za mě vymyšlený dobře. Protože jsou díly typizované občas se při kompletaci stane, že je tam jiný díl předvrtaný jinak. Důležité při skladaní do sebe je co je nahoře co dole a strany. I tak jsem u dolního predniho dílu muset použít 2,5 mm vrtáček na predvrtani otvorů pro samořezny vrut. Pro start složení jsou potřeba 2 lidi hlavně na rohy a pak na nosné části střechy. Návod je udělaný vcelku obstojně. Doba složení je pro amatéra cca 2 dny a ne 4 hodiny
- Snadná stavba
- Vše dospělé zapadá
- Reprezentativní vzhled
Teno domek na nářadí vřele doporučuji
Berings Lanta 277 x 191 plechový šedý
Marie Půlpánová
Přidáno: 12. února 2024
(naposledy upraveno 12. února 2024)
- Domeček je za velice příznivou cenu. Splnil veškerá očekávání.
Spokojenost, velmi doporučuji.
budeme stavět na jaře tento produkt
- Domek je dodán ve dvou krabicích bez palet,takže odpadá problém s jejich vracením. Vše je připraveno a nachystáno na montáž a když je dodržený postup dle návodu,tak se dílo podaří.
Některé části jsou ve folii,kterou je potřeba strhnout a při sundávání se při tloušťce plechu jaká je,lehce poškodí. V návodu na montáž nesouhlasí soupiska dílů s návodem k montáži. Výsledkem je,že chybí několik samořezných šroubů a podložky k motáži dveří,což je při celkové ceně domku zanedbatelná částka.Raději něco navíc,než méně. Dlouhá doba od objednání po doručení. Mám obavy,že bude hřebenem zatékat,protože jsou pod krycím plechem dost velké mezery,ale to ukáže čas.Počítejte s delší dobou montáže,než je uvedeno v návodu.
Dodani az v unoru. Neni co hodnotit.
G21 PAH 670 241 x 278 cm světle šedý
Přidáno: 20. listopadu 2023
(naposledy upraveno 20. listopadu 2023)
Zakoupeno v PENTA CZ s.r.o.
- Je prostorný k uskladnění zahradní stůl + 2 x lavice lehátko velký sluneční dešník nad stůl spoustu drobnosti
- přidal jsem si tam jedno okno, valendu a televizi ,v létě mi nahradí zahradní domek
Funguje tak jak jsem očekával
Vše dle očekávání.
Duramax Colossus Top 7,8 m2 antracit
Přidáno: 10. listopadu 2023
(naposledy upraveno 10. listopadu 2023)
Zakoupeno v SuperDiskont
Zatím nevím zboží mám ještě v originál obalech
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »