Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
spokojenost
- Šikovné balení, po sestavení hezký domek
Plánek je nedokonalý a montáž Vám zabere asi půl dne místo uváděných dvou hodin.
Domek vypadá hezký,len skládat dílů to je Trošku těžký,ale uvidíme při používání na nářadí, kolík vydrží
- Srozumitelný návod k montáži.
- Nestabilita a pouťové provedení
- lze lehce složit
na internetu nejsou uváděny reálné rozměry domku - chyba. Jinak dobrý
- návod je srozumitelní a díly dobře popsané stavělo se to samo
- dárek zdarma nepřišel
splňuje plně moje požadavky
nemám, teprve budu stavět
Montáž domku byla v pohodě.Vše pasovalo.Mohu jenom doporučit.
nemám ještě složeno.
žadna
možná by bylo dobré popsat to sestavení v češtině.
zatím nemám zkušenost protože teprve nyní se bude montovat
- snadná montáž
k domku jsem zakoupil rám podlahy na který jsem položil cetris a musel jsem ho dodatečně vystužit jinak montáž domku nebyla složitá pouze místo 3hodin ve dvou jsme jej se synem a to si myslím že jsme manuálně zdatní skládali celý den
- Chybí něco v návodu
Jsou tam silonové vložky a nevím kam je dát podle návodu a jaký na ně vrták
Zatím čeká v kartónech na realizaci. Na obrázcích vypadá pėkně. Pouze děsivý strojový překlad montážního návodu, který jinak ale vypadá instruktivně. Uvítal bych ještě link na videonávod. Na stránkách Duarmádu se dosti ztrácím.
- Použitelný návod a dobré značení dílů.
- Celé z milimetr tenkého PVC. (Nejde o překlep. 1,0 mm.)
- Dobře polovina otvorů ve výztužných plechových profilech nelícovala dobře s otvory ve vnějších PVC profilech. Otvory v plechu neupravené, na vrtací šroubovák bylo nutno prakticky zapomenout a šroubovat vší silou ručně. Byla to opravdová dřina.
- Konstrukce je velmi nedomyšlená, profily jsou často otevřené směrem nahoru, odtok vody nikdo neřešil.
- Výztužné kovové prvky jsou poddimenzované a je jich málo
Hrůza. I na dnešní poměry otřesný výrobek. Např. bedna od nějakého stroje by po přikrytí asfaltovou lepenku posloužila lépe a vydržela určitě déle. Navíc by nepřišla na dvanáct tisíc.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »