Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
- Další úložný prostor na zahradě
- Snadno smontovatelný podle návodu (člověk však musí být trochu manuálně zručný a umět se orientovat v návodu)
- Jednotlivé díly jsou označeny, tak se lze podle návodu dobře orientovat
- Pozor si musíte dát, abyste jeli přesně podle návodu, protože i když jsou některé díly na pohled zcela totožné, není tomu tak, mají jinak předvrtané díry
- Pro upevnění k zemi jsou přibaleny vruty, které jsou do dřeva. My jsme dokoupil hmoždinky se šrouby (tzv. naklepávačky), protože jsme domek upevňovali k betonovému podkladu.
- Domek jsme zakoupili bez podlahové konstrukce (domek bohatě stačí k zemi připevnit pouze po obvodu).
- Mohlo by být přibaleno více podložek, protože pokud dáte omylem podložku i někam jinam, tak si nevystačíte. Šroubků zbylo poměrně dost.
- Hodne mekky a tenký plech
- Nedostatečně odpovídající délka šroubů pro ukotveni do země
- Slabá dveřní madla
Na zahrádku dostačující
- Docela prostorný a přitom nepůsobí hamatně
- Stěny domku by mohly být silnější a zarazilo mne, že držáky na visací zámek jsou plastové.
Za rozumné peníze je to prostorný domek, jen trochu křehčí. Je potřeba si předem rozmyslet jakou podlahu zvolit, protože domek nemá vůbec žádnou.
Dnes se mi ho podařilo sestavit s pomocí souseda,ale trvalo nám to asi 4 hodiny,video dostupné na netu s celkovou dobou sestavy 1,5 hodiny jsme teda opravdu nedohnali.Škoda. Trošku zamrzí , že už jeho cena začala klesat,od mého nákupu je tov některých případech více než 1000,-Kč.
- Ještě jsme jej nevybalili
Levné a kvalitní.
Montážní postup by mohl být víc rozepsaný.
- návod
- konstrukce
Přiložený návod je v Němčině, ale obchod aktivně posílá odkaz na český návod. Každopádně některé nuance v návodu nesedí s realitou. Občas chybí nějaká díra pro vrut. Konstrukce střechy je očistec, bez vyvrtání vlastních děr to nedáte. Možná to souvisí s tím, že některé díly jsou dodány poohýbané a pokroucené nebo poškrábané. To by u zahradního domku ani tolik nevadilo, ALE proč má výrobce obsesi zabalit štít a dveře do folie (když zbytek domku nechá poškrábat), při jejímž sloupávání strávíte neskutečně času a ještě se pořežete. Celkově je stavba domku milá záležitost na jedno odpoledne/den pro dva lidi. Na utáhnutí vrutů máte jednu šanci. Pokud je přetáhnete, tak už nejdou dotáhnout a protáčejí se a pokud je povolíte, tak už je opět nikdy nedotáhnete, ale to je předpokládám problém všech těchto levných domků. Jo a podle výrobce máte domek přichytit 16 vruty 4x16 k dřevěné desce :D To by byl domek putovní při prvním větříčku.
- Hezký domek ale se stavbou to není tak rychlé a musí se to trochu více ukotvit kvůli větru.
- Lze ho popřípadě přemístit i na jiné místo celý neboť je lehký.
- Snad barva vydrží nějaký rok.
- Na uskladnění věci kolem zahrádky super
- Všechno perfektně sedí, složil jsem ho za dvě hodiny sám.
Rád bych hodnotil, ale není co. Ten dopravce, co mi má nákup přivézt je nějakej pomalej. A to si říká "FOFR"
Vyhovuje na uskladnění do malé zahrady. Návod není v českém jazyce- dle některých obrázků těžko srozumitelný. Některé části špatně označené, na dveřích promáčknutý plech. Výrobek až na zmíněné nedostatky splňuje požadavky.
Zahradni domek jsme zatim jenom rozbalili krabice , sestavit ho bude trvat delši dobu
Domek jsme ještě nepostavili snad tuto sobotu .
- vzhled, rozměr, vhodný na uzší terasu
- složitá montáž
- Pekny design
- Trochu narocnejsi montaz, ve dvou lidech 2,5 hod
- Plast je tenky, takze cely domek je takovy krehky.
Potřeboval jsem uschovat zahradní technikua nářadí a tento domek a jeho cena plně splnil moje představy. A i jeho montáž nebyla nijak složitá a to díky dobrému spracování vše dobře sedělo. Ale je to jen má zkušenost s tímto výrobkem tak nevím jak je na tom konkurence.Ale za tuto cenu super a svému účelu slouží skvěle.
- Velmi kvalitní provedení. Jak designově, tak výrobou.
- Precizně zabaleno; například každý lakovaný plechový profil je opatřen (snímatelnou) folií proti poškrábání.
- Přesný a vyčerpávající návod na sestavení (o mnoha desítkách stran, krok po kroku).
- Ve skutečnosti vypadá jako na fotkách. Možná ještě lépe;-).
- Přesně slicované díly.
- Spousta užitečných vychytávek - zámek, okno, svod vody ze střechy, plynová vzpěra dveří apod.
- Jedna dvě velmi drobné nedotaženosti v návodu na sestavení (nutno experimentovat).
- Část šroubů (cca 1/4) nedrží ve čtyřhranu. Šroub se při utahování matice protáčí. Šroub není možné ani nouzově přidržet (kulatá hlava), takže část spojů zůstane ne zcela (i když pro pevnost celku dostatečně) dotažena.
Pozor - podlahová deska není součástí balení. Součástí balení je pouze plechový rošt, na který se podlaha položí. Je tedy nutné dovybavit podlahou - například OSB deskami, deskami nebo překližkou.
- slabé nosníky
spokojenost
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »