Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
Tento domek jsme si vybrali , protože je celkem bezúdržbový a protože má i základnu , se kterou by měl být stabilnější. Zatím jsme ho ještě nestavěli.
Nejdříve musíme připravit betonové dlaždice, na kterých bude stát. Jinak na obrázku se nám líbí a doufáme , že vše dopadne k naší spokojenosti.
Jednoduché vypáda dobře.
zatím nemám
Dosud není zkompletován, doufáme, že budemem nadmíru spokojeni.
- Po sestavení dobře vypadá, pěkná barva .
- Od firmy Keter jsem očekával, i vzhledem k ceně výrobku, trochu kvalitněji vyrobené jednotlivé díly.
Koupi doporučuji, protože o ničem lepším u výrobků z plastu, tedy bezúdržbových, nevím. Cena se mi zdá trochu vyšší vzhledem ke kvalitě opracování jednotlivých dílů. Občas je třeba něco dočistit a z dutin dílů se sypou špony. Neočekávejte sestavení za tři hodiny, jak je prezentováno.
Dost dobrý
Zatím jsme domek nepostavili. Jsme už hodně ve věku a musíme počkat na rodinu, aby nám s domkem pomohli,
- Vypadá hezky
- 1/3 cena oproti dřevěné boudě
- Celkem dobrý návod k montáži
- Strašně ošizený materiál
- Vruty se v materiálu na některých spojení protáčí
- Je celkem nízký, je třeba sklánět hlavu
I přes papírovou kvalitu se nakonec domek celkem zpevní. Na zahradní nářadí a pár dalších věcí asi stačí, uvidíme jak dlouho vydrží. Jinak vypadá hezky.
Postavil jsem na štěrk a uvnitř položil betonovou dlažbu.
ok
Keter Manor 4x3 DD
Přidáno: 4. července 2023
(naposledy upraveno 4. července 2023)
Zakoupeno v Kvalitnidomacnost.cz
- Kvalitní výrobek
- Lehkost, operativnost.
Zatím nemám jasno co, jak, kdy. Vše se ukáže v budoucím čase
Trochu komplikovanější skládání, když jsem chtě domek postavit zrcadlově proti plánku. Nejsem technický typ.
- praktický bezúdržbový materiál a vypadá hezky
montáž ve dvou 6 hodin
- krásný domek a čas ukáže jak je kvalitní
+ rychlost výstavby úložného prostoru
- zatím nic
Presne podle me predtavy
Snadné složení
- hodně úložného prostoru a dobra organizace
- super uspornej prostor
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »