Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
Zboží odpovídá ja je prezentováno!! Velká spokojenost!!!
až na šrouby a matky ,které se tam špatně nasazují je to dobré skládání.Napoprvé jsme to složili ta 2 dny.
- Jednoduché k sestavení
- Slabý materiál výrobku
Splnilo očekávání, i přes prvotní rozčarování kvůli slabé konstrukci, která se po sestavení ukázala jako poměrně stabilní.
Zatím je v krabici. Musím připravit podklad. Vypadá solidně.
Při montáži střechy občas nepasují otvory v kovové konstrukci s otvory ve střešních panelech.
Výhodou je lehkost jednotlivých dílů.
Produkt je dodáván ve dvou krabicích, se kterými ale jeden člověk velmi těžko může manipulovat.
Zahradni domek je prakicky , interier velky , celkove plni učel , hezky
- Kvalitní plast, vzhledově pěkný, pevný, bezúdržbový, perfektně označené komponenty, srozumitelný návod
- Zprvu jsem byl nadšen snadností montáže, později však nastaly problémy s díly s kovovou výztuhou. Buď byly některé otvory pro dané vruty malé a musel jsem převrtávat, jinde, kde byla výztuha pod plasty, chyběly docela!
- Pěkný domek, kvalita velice dobrá, montáž jednoduchá.
Naprosto splňuje, co jsem od něj očekával.
super popis podle kterého se dá skládat
Podlahový rám je slabý, sešroubovaný z krátkých částí.Není samonosný, což je velká nevýhoda Dokoupený podlahový set na tom nic nezměnil. Podlaha při přenesení se ohýbá v každém spoji. Samonosná podlaha na tento model není v nabídce. V popisu domku deklarují, že lze postavit na jakoukoliv vyrovnanou plochu bez betonování a základů. No nevím , pokud nebude plocha perfektně rovná tak budou problémy. Proto řeším dřevěnou základnu na kterou domek postavím.
- Pozitiva jsem hodnotil už výše......
Slušné a jednání, dostupnost
- nemusi se natiratz
- je to okradani zakaznika
- to snad staci
- je to okradani zakaznika
Uvadite rozmery produktu zahradniho domku
NEWTON 757
Sirka 228 cm
Delka 224 cm
ale
ve skutecnosti JE ROZMER - 210 cm x 216 cm
coz povazuji za podvod a okradani zakaznika
Mimo jine material produktu je katastrofa
Hlavne podlaha domku je katastofalni.
nezdravi Viktori
Rozměry neodpovídají údaji uvedenene na eshopu.Zahradni domek byl v průměru všude o cca 10cm menší, což u domku menších rozměrů je již dost znatelné.To bych do domku za 4800,- nazajela ani se sekačkou.
- The exact size I needed
- Good and very detailed assembly instructions
- Quite flimsy
- Some panels came scratched
- No reinforced areas on the walls to hang things on
- A lot of the assembly has to be done from outside, which makes it very difficult to install in tight spaces between walls.
- Bytelna konstrukce
- Montazni plan strechy nesedi
Pekny zahradni domek, kvalitni material za dobré penize, jsme spokojeni
Zatím ještě probíhá příprava desky pro postavení domku, je tedy brzy na hodnocení.
- Relativně pěkný domek na nářadí na zhrádku za velmi slušnou cenu.
- Nehorázně špatný a velmi nesrozumitelný návod. Normální hlavolam pro silnější povahy. Takzvané detaily vyobrazení spojů jsou úplně nesrozumitelné
- Při montáži je velmi vysoká pravděpodobnost zranění o velni ostré hrany
Po hlavolamu při montáži to vypadá pěkně, přesně jako na obrázku. Dnes smontováno, uživatelsky ještě uvidíme, ale sousedi mají něco podobného tak myslím, že to bude OK, pokud to těch několik desítek velmi titěrných šroubečků a vrutů vydrží.
Postavil jsem ho na zahradě na zámkovou dlažbu. Takže bez roštu. Připevněn rovnou na hmoždinky do dlažby.Popis a sestavení podrobně popisuje návod. Je to jednoduché. Všechny díly a spojovací materiál souhlasili. Takže ok. Ve dvou lidech sestavení za 9 hodin. Plechy jemné náchylné na ohnutí. Střechu jsem musel trochu přizpůsobit. Celkové hodnocení. Úkryt sekačky a zahradního nářadí za slušné peníze. Určitě jsem spokojen.
- Domek je moc pěkný, velikost plně dostačující na běžné používání. Je lehký, ale stabilní.
- Montáž je jednoduchá, zvládli jsme jí ve dvou za dvě hodiny. Je to hodně šroubování, bez aku šroubováku se neobejdete.
- Návod na montáž je přehledný a srozumitelný, všechny díly jsou popsané. Vše dobře pasuje, do domečku neteče ani při prudkém dešti.
- Podlaha je měkčí, než jsem si představoval. Domek jsme umístili na betonové dlaždice, takže bylo třeba podlážku ještě zpevnit deskou. Takže doporučuji zpevněné podloží, ideálně beton.
Za dané peníze je to dobrý produkt. Jsme spokojeni.