Nejnovější recenze ze sekce Zahradní domky
- Dobré zpracování, nízká cena, srozumitelný návod
- Slabší materiál
Perfektní skládačka. Domek už stojí na zahradě. Kvůli zimě jsme stavěli na etapy několik dní. Domek je velmi lehký, proto jsme ho přikotvili k betonovému podkladu. Jako základ jsme použili betonové obrubníky a prostředek vysypali štěrkem.
- Vyrobeno tak, že je možné bez problémů sestavit. Otvory jednotlivých dílů se kryjí tak, aby bylo možné je sešroubovat.
- Po sestavení je vcelku masívní, tak snad vydrží i nápory větru.
- V návodu na sestavení by bylo vhodné upozornit, pokud je možné některé díly sešroubovat více způsoby, který je ten správný. Několikrát se mi stalo, že jsem musel část konstrukce rozdělat a spojit ji jinak. Ale možná je to i moje chyba, že jsem to víc nepromyslel předem.
Goleto XXL 277 x 319 x 192 cm antracit
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v Goleto.cz
- je to teď
- velmi rychlá stavba, promyšlená konstrukce bez slabých míst
Nutno stavět ve dvou, plastové díly je třeba při montáži fixovat-přidržovat, aby se sešroubovaly ve správné pozici. Stavba nám trvala 5 hodin, při dobře připraveném rovném základu není kromě aku šroubováku potřeba jiného nářadí. Po dostavbě je domek je velmi stabilní. Čelní dveře se otevírají oboje, nejde otevřít jen pravé křídlo s klikou, protože levé křídlo nemá žádné zarážky a drží zavřené pravým.
- cena odpovídá kvalitě
- překvapilo mě jak je v boudě teplo
- i po jemném tlaku se plechy prohýbají
- po větším tlaku zůstanou plechy promáčklé
- některé díly střechy byly určeny pro jiný typ produktu, nesedí
- některé šrouby rezaví
- Velký prostor,snadná montaz
- [email protected]
- Podlaha by měla být že silnějšího materialu
- [email protected]
- Velmi pěkné a jednoduchá montáž podle návodu
- strašně malinkaté šroubky, takže docela pracné při sestavování
Avenberg 3 x 2,4 m hnědý SD-X0810-H170
Přidáno: 25. října 2024
(naposledy upraveno 25. října 2024)
Zakoupeno v Avenberg.cz
- Zboží nepřišlo kompletní
- na pohled hezký domek odpovídající popisu a fotkám v e-shopu
- neúměrně složitá montáž vyžadující v některých fázích 3 osoby
- montáž zabere mnohem více času než je uvedeno v návodu
- některé díly byly označeny jinými čísly P4 než byly uvedeny v montážním návodu (co chybělo jsme nahradili přebytky P8)
- montážní návod byl pouze v obrázcích, některé podstatné detaily chyběly
- málo podložek S3 a zároveň byly dodány podložky S2, které v návodu nebyly vůbec uvedeny (přes 300 ks) - nám zbyly, nevíme, kam byly určeny
- slaboučké plechy, náchylné na ohnutí
Extrémně složitá montáž. Litujeme, že jsme raději nezvolili dřevěný domek "domácí výroby". Chtěli jsme si ušetřit práci, ale to byl omyl.
- Plastový domek se nemusí nijak ošetřovat
- Vejde se do něj dost věcí
- byl to trochu horor, ale postaven byl za půl dne ve dvou lidech
- na vzhled je moc pěkný
- je lehký, takže se dá posunout i když už je sestavený
- pro dešťové vody je zezadu na domku mnoho dírek, takže dešťová voda stéká po zadní stěně domku a neteče ze střechy k sousedům, pokud ho máte umístěn na hranici pozemku. Je možné přidělat okap hranatý a zasunout ho pod tyto dírky. Klasický okap osadit nejde - málo místa.
- Za peníze trochu fórový
- špatně sedí vstupní dveře, dole drhnou (podklad je v pořádku)
- na stěny uvnitř domku si nedokážu představit, že něco přišroubuju (poličky či něco na zavěšení)
- druhé křídlo dveří nemá žádnou aretací, takže buď máte otevřené oboje dveře nebo zavřeno.
Dá se říci, že splňuje to, co jsem potřebovala. Domek vhodný pro zahradní nábytek, regály, zahradní náčiní, sekačky, kola. Na stěnu bych asi nedoporučila nic připevňovat. Uvidíme, jak dlouho vydrží a to vč. barev a hlavně v létě, kdy na něj celý den bude svítit sluníčko. Hlavně co se týká dveří.
- jednoduchá montáž
- hezký vzhled
- dostatek světla uvnitř díky okýnkům
Přišly tři ohromné krabice, ve kterých byla hromada dílů a šroubků. Trochu nás to vyděsilo, ale byli jsme mile překvapeni, jak snadná ta montáž byla a hlavně bez rozčilování. Vše šlo krásně sestavit, díly dobře pasovaly, takže jsme nic nemuseli opravovat a předělávat. Akorát u dveří ty boční lišty byly o půl centimetru kratší, takže otvory pro šrouby nepasovaly na 100 %, ale přišroubovat se daly, což bylo hlavní. Jinak domek absolutně bez chyby. Doporučuji udělat pevný podklad pod domek. My dali štěrk a když chodíme v domku, tak to křoupe. Ničemu to asi nevadí, jen je to trochu nepříjemné. Lepší by byl beton.
- relativně levný výrobek
- masivní stěny a celkem slušné dveře (bohužel ne podlaha a střecha)
- firma reaguje na dotazy k produktu
- několik stěnových prken do slušné "vrtule" a dost prohnutých
- jeden (z 6ti) nepřesně navrtaný otvor pro panty dveří
- střešní prkna jako papír (deklarováno 15mm, realita 12-10mm!)
- tenká podlahová prkna (deklarováno 16mm, realita 15mm)
- něteré kusy špatně opracované (rovnou z pily)
- nedostatečně dlouhý poslední díl lepenky
- s prominutím hnusná pastová klika, která kazí dojem z celého domku
Kladívko, pilku, dláto, šroubovák a akuvrtačku jsem už v ruce držel, ale upřímně jsem nečekal, že mi stavba zabere tak dlouho. Dělal jsem to sám krom pár "podrž-prken" od manželky, ale čistého času bych to odhadl tak na týden + natírání. Největší frustrace byly kusy do vrtule a některé špatně opracované kusy (hlavně papírová střecha), které do sebe dostat aby zapadly byla slušná výzva. Ty také výrazně prodloužily dobu sestavení. Dojem z (vlastnoručně) precizně natřeného a postaveného domku kazí opravdu ta nejlevnější hnusná plastová klika, kterou výrobce mohl sehnat. Za domek kolem 40k bych upřímně čekal lepší. Až se za 6 let díky UV rozpadne, pořídím pořádnou. Dodaná lepenka není o nic lepší (Guttabit R 330 H). Taky to nejlevnější, co by dočasně splnilo účel nepropustit vodu.
Upřimně nevím, jestli bych koupil znovu. Pokud ano, 100% bych reklamoval díly do vrtule ihned po dodání zboží. Prohnutá prkna nevadí, ale vrtule (hlavně bočnice) ano.
- cenově dostupné
musím jenom chválit komunikace výborná a zboží přišlo v pořádku nepočkozené a rychle dodáno děkuji Jan Přibáň
Sedi s tim co je v popis steny jsou tensi. Kotveni sten v pohode. Kvalita je velmi slusna.
Cena odpovida kvalite. Hlavne je v cene kovani, plexi na okna.
Pokud se domek umistuje na zemni vruty je tam potreba jeste jedna sada hranolu nebo rost, ani jedno neni soucasti baleni. Podlaha a latovani na rost soucasti jsou.
- rychlá montáž - ve dvou za den
- do střechy kolem šroubků zatéká a dveře nejdou zavřít k sobě - vzniklou mezerou dovnitř fouká.
Kvalitní zpracování, velmi dobrý návod k montáži.
- Velmi spokojen, kompletní dodávka , přehledný návod .